Kontakt oss

Process Partner styrker salgsteamet

mandag 4. juli 2022

Process Partner er stolte over å ha ansatt Lasse Røyseland, som er et kjent navn i bransjen og vil bidra med lang erfaring og kompetanse innen prosessinstrumentering.

Lasse Røyseland er bosatt i Larvik og utdannet ingeniør. 2. mai startet Lasse Røyseland i Process Partner etter flere år som ingeniør i ABB. Røyseland har arbeidet med prosessinstrumentering i 15 år og kjenner derfor bransjen godt og vil bidra til å styrke Process Partner ytterligere med sin kompetanse.

- Jeg gleder meg til å kunne jobbe med gjengen i Process Partner som jeg har hatt glede av å ha som både kunde og leverandør i flere år, i min tidligere jobb. Det er også ekstra gøy å kunne fortsette å jobbe med trykk- og nivåprodukter ettersom jeg har brukt mye tid på disse de siste årene, forteller Røyseland.

Process Partner AS har seks ansatte og er en veletablert leverandør med sterke agenturer innen prosessinstrumentering, kalibreringsutstyr, gassdeteksjonsutstyr, trådløse sensorer og telemetriløsninger. Røyseland vil hovedsakelig jobbe med salg av instrumentering fra Fuji Electric, KSR Kuebler og Brooks Instruments.

- Vi er veldig glade for å ha Lasse med på laget. Process Partner er i en spennende utviklingsfase hvor vi nå ser mot nye markeder og ruster opp salgsorganisasjonen, bransjeerfaringen og kompetansen Lasse innehar vil derfor komplementere Process Partner på en meget god måte, sier salgsleder Dag Thorstensen.

Lasse Røyseland
Salgsingeniør | Process Partner AS