Ny salgskoordinator hos Process Partner

torsdag 16. februar 2023

Vibeke Landbakk (48) startet som salgskoordinator i Process Partner 1. februar. Vibeke har lang erfaring med liknende oppgaver fra tekniske virksomheter.

«Jeg gleder meg til å bli en del av teamet til Process Partner!» sier Vibeke Landbakk, ny salgskoordinator hos Process Partner.

Landbakk har startet i stillingen som Salgskoordinator i Process Partner. I tillegg til direkte salgsoppgaver, vil hun hjelpe salgsingeniørene i deres hektiske hverdag og ha en koordinerende og administrativ funksjon i bedriften.

-   Med mange års administrativ bakgrunn vil jeg gjøre mitt beste for å bli en ressursperson for resten av teamet. Jeg ser frem til både faglig og personlig utvikling, og gleder meg til å bli med Process Partner på reisen videre! forteller Vibeke Landbakk.

Vibeke er bosatt i Porsgrunn og har arbeidet som saksbehandler i GK Norge de siste 10 årene hvor hun hadde en allsidig stilling med administrative oppgaver og mye kundekontakt.

-   Vi opplever vekst og trenger derfor flere ressurser for å bistå kundene våre. Vibekes bakgrunn innen administrasjon og kundeservice er perfekt for oss siden hun vil fungere som et knutepunkt i organisasjonen. Vi er svært glade for å ha henne med på laget, sier salgsleder Dag Thorstensen.