Ny selger hos Process Partner

mandag 24. juli 2023

Process Partner opplever stor vekst og har derfor styrket organisasjonen innen salg. Thomas Næss startet hos Process Partner i mars og har allerede markert seg godt. Med sin kompetanse innen kommunalteknikk er han en viktig ressurs til Process Partners vekst innen VA-markedet.

Thomas Næss (47) kommer tidligere fra SKT Norge AS som salgsleder og har lang erfaring innen salg og kommunalteknikk.

- Process Partner har for meg alltid virket som et spennende firma med sine «spennende» og «litt sære» produkter som ikke alle kjenner til. Selv om jeg har jobbet med produktsalg i mange år, er dette en spennende og utfordrende stilling i en ny bransje med en annen kundeportefølje og produktsortiment.

Process Partner AS har syv ansatte og er en veletablert leverandør med sterke agenturer innen prosessinstrumentering, kalibreringsutstyr, gassdeteksjonsutstyr, trådløse sensorer og telemetriløsninger. Næss vil hovedsakelig jobbe med salg av trådløse sensorer fra Ijinus og portabel og fastmontert gassdeteksjonsutstyr fra henholdsvis Industrial Scientific og Prosense til VA- og industrimarkedet.

- Jeg ser frem til å møte nye og gamle kontakter i en bransje som er i stor endring med tanke på vår omstilling i forhold til energi i fremtiden. Jeg håper å kunne bidra med å hjelpe våre kunder i denne omstillingsprosessen.

- Process Partner er i en spennende utviklingsfase hvor vi nå ser mot nye markeder. Vi er opptatt av å finne menneskene som har stort engasjement for arbeidet og kan styrke vår servicegrad ytterligere med sin kompetanse. Dette har vi virkelig funnet i Thomas og vi gleder oss over å ha en person som allerede har kommet så godt i gang i bedriften, sier Dag Thorstensen som er salgsleder i Process Partner.